Skip to main content
Pravno obvestilo

Dobrodošli na spletnem mestu podjetja JEKO, d.o.o., ki je izvajalec javnih komunalnih služb. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o podjetju in storitvah, ki jih podjetje izvaja. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta, upoštevate spodaj naštete pogoje. S pregledovanjem ali uporabljanjem tega spletnega mesta potrjujete, da ste pogoje prebrali, da jih razumete ter se z njimi strinjate in jih v celoti sprejemate.

Lastnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. Hkrati si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta. Prav tako lahko podjetje JEKO, d.o.o. kadarkoli in brez kakršnegakoli obvestila spremeni izdelke, storitve ali programe, opisane na tem spletnem mestu.

Pridržujemo si pravico, da predmetno Pravno obvestilo po potrebi občasno prilagodimo dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Zato vas prosimo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno različico, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami.

Zadnjič osveženo: julij 2018

Pravila varovanja osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov

 • JEKO, d.o.o., Cesta maršala Tita 51, 4270 Jesenice
 • Telefon:04/581 04 00
 • e-pošta: info@jeko.si

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov

JEKO, d.o.o. , Cesta maršala Tita 51, 4270 Jesenice (v nadaljevanju: upravljavec) se zavezuje, da bo skrbno varoval oddane osebne podatke uporabnikov v skladu s sledečimi pravili o varovanju osebnih podatkov:

 • Podatki se bodo zbirali, pridobivali, hranili in obdelovali izključno za namene, ki so navedeni na posameznih obrazcih. Podatki so varovani skladno s splošno Uredbo o varstvu podatkov, št. 2016/679 in nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.
 • Upravljavec se zavezuje, da bo zbrane podatke hranil le toliko časa, kot je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani.
 • Uporabnik v obrazce vpiše zahtevane podatke ter prostovoljno in samostojno odgovarja za točnost le-teh.
 • Uporabnik potrjuje, da je bil pred oddajo podatkov ustrezno seznanjen z obsegom in namenom obdelave osebnih podatkov ter podaja osebno privolitev, da lahko upravljavec obdeluje osebne podatke za namene, ki so opisani na obrazcih.
 • Odgovornost podjetja pri pošiljanju SMS sporočil o moteni oskrbi z vodo oz. plinom: podjetje JEKO, d.o.o. ne more zagotoviti povsem zanesljivega obveščanja v zvezi z moteno oskrbo s pitno vodo ali plinom. Izpadi obvestil, ki niso povzročeni na strani podjetja, ampak so posledica izpadov omrežja operaterjev, prekinitev električne energije, različnih tehničnih motenj, ne morejo biti predmet reklamacij. 
 • Upravljavec se zavezuje, da osebnih podatkov in kontaktnih informacij uporabnikov ne bo uporabljal v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika ne bo razkril tretjim osebam.
 • V času upravljanja z osebnimi podatki ima uporabnik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravkov, blokiranja, pravico do prenosljivosti in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov in pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu skladno z veljavno zakonodajo.
 • V primeru sprememb podatkov ali odjave iz sistema za obveščanje nam to sporočite na elektronski naslov info@jeko.si, na telefonsko številko 04 581 04 00 ali pišite na naslov JEKO, d.o.o., Cesta maršala Tita 51, 4270 Jesenice.
 • Pri uveljavljanju vseh vaših pravic ali pri pridobivanju dodatnih informacij ali razčiščevanju dilem vam bo pomagala naša pooblaščena oseba za varstvo podatkov, ki vam je na voljo preko e-pošte: dpo@jeko.si.
 • Če menite, da so kršene vaše pravice ali predpisi o varstvu osebnih podatkov se lahko pritožite pristojnemu državnemu organu.  V Sloveniji je to Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, faks: 01 230 97 78, e-pošta: gp.ip@ip-rs.si).

 

Logotipi podjetja

Logotipi na spletnem mestu so zaščiteni, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. Uporaba logotipov podjetja je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.

Omejitev odgovornosti

Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativni podatki. Kljub njihovi informativni naravi lastnik, v primeru, da bi radi z njim sodelovali na poslovni ravni, ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov in za tipografske napake.

Razen za neposredno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz lastnikovega namernega zavajanja ali, ki bi nastala zaradi lastnikove malomarnosti, lastnik ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju tega spletnega mesta ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta.

Intelektualna lastnina na spletnem mestu je zaščitena. Spletnega mesta in njegove celotne vsebine ni dovoljeno kopirati, reproducirati, znova objaviti, naložiti na oddaljeni računalnik, objavljati, prenašati, distribuirati ali uporabljati za izdelavo izpeljanih del brez predhodnega uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.

Poslovni odnosi

Te spletne strani lahko vsebujejo povezave ali reference na spletna mesta, vire in informacije tretjih oseb. Vendar podjetje JEKO, d.o.o. ne pozna vsebine informacij na spletnih mestih tretjih oseb in zato ne prevzema nobene odgovornosti za tam navedene informacije in zaščito tam navedenih podatkov. V skladu s tem kot obiskovalec spletnega mesta podjetja JEKO, d.o.o. potrjujete in se strinjate, da podjetje JEKO, d.o.o. ni odgovorno za razpoložljivost takšnih zunanjih spletnih mest ali virov in ni odgovorno ali ne jamči za kakršnokoli vsebino, storitve, izdelke ali drugo gradivo, ki je na voljo na teh spletnih straneh.

Čeprav spletna stran tretje osebe vsebuje logotip podjetja JEKO, d.o.o., je vsebina na tej strani neodvisna od podjetja JEKO, d.o.o. in podjetje JEKO, d.o.o. ne nadzoruje vsebine na tem spletnem mestu. V takšnem primeru morate sami poskrbeti za zaščito pred virusi, črvi, trojanskimi konji in drugimi škodljivimi programi ter zaščititi svoje informacije, kakor se vam zdi najbolj primerno.

Pravila za piškotke

Več o piškotkih si lahko prebereta na povezavi http://jeko.si/piskotki

Potrudili se bomo, da bodo dela kar se da hitro opravljena in se vam obenem zahvaljujemo za razumevanje.
ponedeljek, 25. 5. 2020
Motena oskrba z vodo - Jesenice
Spoštovani, občane, ki se s pitno vodo oskrbujejo  iz vodovodnega sistema Peričnik, obveščamo o moteni oziroma prekinjeni oskrbi s pitno vodo.  Kdaj? Od ponedeljka, 25…
Odgovor na javno pismo občana glede preventivne dezinfekcije pitne vode na vodovodnem sistemu Peričnik
petek, 22. 5. 2020
Ponovno pojasnilo glede preventivne dezinfekcije pitne vode na vodovodnem sistemu Peričnik
Spoštovani,  obveščamo vas glede namena preventivne dezinfekcije in varnosti uporabe pitne vode iz vodnega sistema Peričnik. Dne 13. maja 2020 so uporabniki pitne vode…
četrtek, 21. 5. 2020
Motena oskrba z vodo - Jesenice
Spoštovani,  obveščamo vas o moteni oziroma prekinjeni oskrbi s pitno vodo zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju.  Kdaj? V petek, 22. 5. 2020 med 8. in 15. uro…
Motena oskrba z vodo - Žirovnica
sreda, 20. 5. 2020
Motena oskrba z vodo - Žirovnica in Jesenice
Spoštovani uporabniki naših storitev, obveščamo vas, da smo na transportnem vodu v Završnici v dopoldanskih urah zaznali okvaro. Zaradi okvare bo motena in kasneje, ko…
Kaj plačamo, ko plačamo položnico podjetja JEKO?
sreda, 20. 5. 2020
Kaj plačamo, ko plačamo položnico podjetja JEKO?
Komunalno podjetje poskrbi, da v naš dom po vodovodnem omrežju v največji meri nemoteno priteče kakovostna naravna voda. Zagotavlja, da ta ista voda, ki jo nato v naših…